About Me

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Hope you all will enjoy reading my BLOG yang tak seberapa ni, Baru nak belajar2 buat BLOG sendiri sebagai mengisi masa lapang yang banyak berlalu dengan tanpa berbuat apa2. Hope you guys sudi2 kan lah menjenguk jenguk my BLOG ya. Tak da apa2 sebenarnya pun, but its ALL ABOUT MY FAMILY AND ANGELS of mine [Afiq,Damia,Dina] MASSAGE TO MY ANGELS...... You all are everything for MAMA [be a good kids] and [jadilah anak2 yang soleh dan solehah], berguna pada agama, bangsa, negara [be somebody for your own good]dan jauhilah diri dari perkara2 yg tidak baik ya sayang, itu saja yg MAMA pinta [tak lebih dari itu]. Buat yang TERBAIK utk MAMA ok]. And I promise to give the best for you all.....Mama SAYANG all of you. Please promise me that all of you will be a good kids....:D...Don't be naughty...

Saturday, April 6, 2013

Barai dan TERBARAI sudah....

my cute little kancil masuk klinik, ermmm mano nak cari duit ni, nak cari duit, nak cari duit, nak cari duit. :( buntu buntu and buntu. mana tak barai 8 tahun dok lenjan pilah + kl + pilah + kl + ulu yam + klang + pantai ria. walaupun tak jauh perjalanannya. hari2 belasah barai gak bro. manusia pun leh hancur hari-hari guna kalau tak servis. hahahaha. Maka tersadai lah sang kancil kesepian di workshop pomen ali. Entahkan bila mau dibaiki. :( 


1 comment:

Norhaizan hakim said...

Nasib baik kancil buruk saya tidak banyak ragam, sudah 10 tahun dia setia bersama saya.