About Me

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Hope you all will enjoy reading my BLOG yang tak seberapa ni, Baru nak belajar2 buat BLOG sendiri sebagai mengisi masa lapang yang banyak berlalu dengan tanpa berbuat apa2. Hope you guys sudi2 kan lah menjenguk jenguk my BLOG ya. Tak da apa2 sebenarnya pun, but its ALL ABOUT MY FAMILY AND ANGELS of mine [Afiq,Damia,Dina] MASSAGE TO MY ANGELS...... You all are everything for MAMA [be a good kids] and [jadilah anak2 yang soleh dan solehah], berguna pada agama, bangsa, negara [be somebody for your own good]dan jauhilah diri dari perkara2 yg tidak baik ya sayang, itu saja yg MAMA pinta [tak lebih dari itu]. Buat yang TERBAIK utk MAMA ok]. And I promise to give the best for you all.....Mama SAYANG all of you. Please promise me that all of you will be a good kids....:D...Don't be naughty...

Wednesday, January 25, 2012

Aku Perlu Tahu


‎"Ketika seorang ibu melahirkan, tidak pernah dia meminta anaknya hidup dalam kekecewaan, kesedihan, kesakitan dan kesengsaraan. Namun Maha Suci kuasa DIA yang menciptakan, setiap kebahagiaan dan kejayaan itu perlu lulus ujian demi ujian. Wahai hati, kuat dan tabahlah bagi mengharungi semua ujian ini..

DAN KITA PERLU TAHU????

"Percaya TAKDIR kita yang tentukan... Apa yang kita mahukan kita boleh capai. Beza antara org yg berjaya dgn org yg kecewa ialah kuatnya hati kita pada apa yang kita impikan. Semua boleh letak impian tetapi siapakah yang paling menginginkan dia yang akan capai. Ujian Allah itu tanda Allah sayang kerana Allah suka hambanya ingatNya, menyebut namaNya, berdoa memohon denganNya, mengadu kepadaNya..

No comments: