About Me

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Hope you all will enjoy reading my BLOG yang tak seberapa ni, Baru nak belajar2 buat BLOG sendiri sebagai mengisi masa lapang yang banyak berlalu dengan tanpa berbuat apa2. Hope you guys sudi2 kan lah menjenguk jenguk my BLOG ya. Tak da apa2 sebenarnya pun, but its ALL ABOUT MY FAMILY AND ANGELS of mine [Afiq,Damia,Dina] MASSAGE TO MY ANGELS...... You all are everything for MAMA [be a good kids] and [jadilah anak2 yang soleh dan solehah], berguna pada agama, bangsa, negara [be somebody for your own good]dan jauhilah diri dari perkara2 yg tidak baik ya sayang, itu saja yg MAMA pinta [tak lebih dari itu]. Buat yang TERBAIK utk MAMA ok]. And I promise to give the best for you all.....Mama SAYANG all of you. Please promise me that all of you will be a good kids....:D...Don't be naughty...

Sunday, January 29, 2012

Joki Potang2 Jangan DiTolak

My Saturday - at 3.00pm. Balik dari melawat rumah one of my friend yang kena ribut aritu at PPR Seri Cempaka, tolong dia kemas2 apa2 yang patut sebab pihak DBKL arahkan dia untuk berpindah akibat dari rumah nya yang rosak teruk. Lepas mengemas bagai, My friend Sab Patzie ajak gi Bangsar South, isi perut. Joki memang harus jangan diTOLAK walaupun perut kenyang. Tak per kira ni makan tuk dinner sekali la. 


Damia and Dina HAPPY bangat dapat play2 ngan anak-anak SAB....Dania and Damia :D. Yup nama anak kitorang sama. :D Lepas makan2, lepak2 jap, gossip2 jap, GOSSIP ya harus. :D Lepas kering air liur we all pun bersurai dan kembali ke sarang masing-masing, Thanx Sab. Till meet again.   


2 comments:

Salina said...

salam perkenalan dari http://www.kasihsalina.com/

jom follow kita lak ye..

MAMALOVEYOU said...

Salam Perkenalan, TQ so much sbb sudi jenguk2...my blog :D