About Me

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Hope you all will enjoy reading my BLOG yang tak seberapa ni, Baru nak belajar2 buat BLOG sendiri sebagai mengisi masa lapang yang banyak berlalu dengan tanpa berbuat apa2. Hope you guys sudi2 kan lah menjenguk jenguk my BLOG ya. Tak da apa2 sebenarnya pun, but its ALL ABOUT MY FAMILY AND ANGELS of mine [Afiq,Damia,Dina] MASSAGE TO MY ANGELS...... You all are everything for MAMA [be a good kids] and [jadilah anak2 yang soleh dan solehah], berguna pada agama, bangsa, negara [be somebody for your own good]dan jauhilah diri dari perkara2 yg tidak baik ya sayang, itu saja yg MAMA pinta [tak lebih dari itu]. Buat yang TERBAIK utk MAMA ok]. And I promise to give the best for you all.....Mama SAYANG all of you. Please promise me that all of you will be a good kids....:D...Don't be naughty...

Saturday, August 24, 2013

Cousin Open House...

my pak uda hanafiah penang daughter. Thanx kak long mar for the invitation. thanx also tu sarip. dapat lah meet my niece and nephew yang cute mute tu. batrishia and irfan emil. All the foods sedap sedap belaka. tapi apa kan daya tak leh nak sumbat semua. miss my favourite laksa penang. huhuhuhu. Nasi Beriyani.ayam masak merah. Lontong and my peberet kuah kacang yang sangat lazat. And again for the 2nd time dapat lagi merasa a lovely cake baked from my old old friend wanana zulkifli. entah bila la dapat jumpa kau wan. i will 1000 times speechless if i really meet you. kau ngan aku dah macam langit ngan bumi. delicious cake from thesmilingbaker. thanx again my cousin mar. kenyang sampai malam. Gemokkkkk. Tak per pas ni diet. Dah berjuta juta kali aku zikirkan AYATNIDALAMHATI. hahahahaha. sedar kah kamu puan tanah. Anda sudah gemokkkkkk.... huhuhuhu


kak long mar and her lovely daughter Aleya Batrishia Ziana
'Cousin' orang melayu kata 2pupu......
Batrishia lagi besar badan dari Damia Dina, padahal sebaya Dina tu
'us' cousin - 1pupu :D
me kak long liza and kak long mar + Dina
Irfan Emil the handsome boy.......

1 comment:

Norhaizan hakim said...

Ayat lepas ni nak diet jgn di sebut selalu...