About Me

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Hope you all will enjoy reading my BLOG yang tak seberapa ni, Baru nak belajar2 buat BLOG sendiri sebagai mengisi masa lapang yang banyak berlalu dengan tanpa berbuat apa2. Hope you guys sudi2 kan lah menjenguk jenguk my BLOG ya. Tak da apa2 sebenarnya pun, but its ALL ABOUT MY FAMILY AND ANGELS of mine [Afiq,Damia,Dina] MASSAGE TO MY ANGELS...... You all are everything for MAMA [be a good kids] and [jadilah anak2 yang soleh dan solehah], berguna pada agama, bangsa, negara [be somebody for your own good]dan jauhilah diri dari perkara2 yg tidak baik ya sayang, itu saja yg MAMA pinta [tak lebih dari itu]. Buat yang TERBAIK utk MAMA ok]. And I promise to give the best for you all.....Mama SAYANG all of you. Please promise me that all of you will be a good kids....:D...Don't be naughty...

Wednesday, September 18, 2013

DUNIA ini hanyalah Pinjaman

Hari yang memenatkan. Bukan penat fizikal. Tapi penat mental. Fikiran masih berbolak balik. Ya allah semoga apa yg engkau rancangkan untuk ku ada lah yang terbaik untuk keluarga ku terutama buat anak3 yang 3 ini.

Masih dengan penat mental. Dengan perut kosong memikirkan itu ini. Ya allah comotnya aku hari ini. FIZIKAL KU secomot otak ku dan minda ku. Oi sama jer la.

Semoga esokku akan seindah dan secerianya. Boleh tak kau jangan mengeluh. MEMANG tidak mahu mengeluh. Tapi sikap manusia itu sendiri yang memenatkan mindaku.

Dan juga semoga dengan penghijrahan ini agar minda dan fizikal ku menjadi tenteram. Penat jadi hamba pada banyak pihak. CUKUP....enough...Biarlah aku jadi hamba pada dia seorang. SEMOGA DIA berikan aku kesabaran lagi dan lagi.

Cuba untuk redho. Dan aku harus buat sesuatu untuk naikkan taraf kehidupan demi anak3 ku yang tiga ini. Dan dapat sedikit sebanyak bahagiakan MAK & BAPAK. Itu jer......

No comments: