About Me

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Hope you all will enjoy reading my BLOG yang tak seberapa ni, Baru nak belajar2 buat BLOG sendiri sebagai mengisi masa lapang yang banyak berlalu dengan tanpa berbuat apa2. Hope you guys sudi2 kan lah menjenguk jenguk my BLOG ya. Tak da apa2 sebenarnya pun, but its ALL ABOUT MY FAMILY AND ANGELS of mine [Afiq,Damia,Dina] MASSAGE TO MY ANGELS...... You all are everything for MAMA [be a good kids] and [jadilah anak2 yang soleh dan solehah], berguna pada agama, bangsa, negara [be somebody for your own good]dan jauhilah diri dari perkara2 yg tidak baik ya sayang, itu saja yg MAMA pinta [tak lebih dari itu]. Buat yang TERBAIK utk MAMA ok]. And I promise to give the best for you all.....Mama SAYANG all of you. Please promise me that all of you will be a good kids....:D...Don't be naughty...

Sunday, September 1, 2013

Kadang ku Kuat Setegar Karang.....Kadang ku RAPUH


Setiap Orang,Akan ada sesuatu yang dia pendam sendiri.Akan ada sesetengah perkara yang dia sembunyikan.Dan ada sesetengah perkara yang ingin dia kongsikan.


Siapa pun dia,Segembira mana pun dia.Walau sekerap mana kita melihat dia tersenyum,walaupun kata-kata penuh dengan kata-kata ketegaran dan selalu dilihat penulisannya tabah.


 Pasti ada perkara-perkara yang pernah membuat dia terluka dan tergelincir dalam hidupnya.

Pasti ada sesuatu yang pernah menguris hatinya,Pasti ada sesuatu yang pernah membuat dia menangis.

Kerana apa sifat manusia itu agak sama cuma dibezakan berapa lama dia berlarut dalam kesedihan dan juga dibezakan bagaimana menyelesaikan masalahnya.

Ada perkara kita perlu selesaikan dan ada perkara kita redha.

No comments: